marți, 29 martie 2011

4 ani și 4 luni


Nu știu alții cum sunt la vârsta asta și nici nu aveam niște așteptări predefinite legate de momentul la care Lara va ajunge să numere 4 ani și 4 luni. Dar ieri m-a uimit și m-a umplut de mândrie. Pentru că a acceptat să meargă la cumpărături pentru casă în loc să se plimbe cu bicicleta. Apoi, când am ajuns acasă, s-a dus la toaletă și m-a anunțat că a schimbat sulul de hârtie igienică (nu roșiți, sigur și voi folosiți așa ceva), pentru că l-a terminat pe cel vechi. Asta înseamnă că a desfăcut pachetul abia cumpărat, fără să-i răstoarne conținutul. Rola rămasă a aruncat-o la punga de hârtie de dus la tomberon. După care și-a luat un scaun, s-a urcat pe blatul din bucătărie și de acolo și-a luat singură o farfurie. În care a mâncat o prăjitură. A numărat câte mai sunt în tavă și m-a rugat să-i mai păstrez și pentru a doua zi. Nu că merită?

3 comentarii:

dina spunea...

Fii mandra, ai de ce! Da' oare cine a invatat-o toate astea?

Mama spunea...

Doar nu-ti imaginezi ca am facut cu ea exercitii de inlocuit sulul de hartie igienica :))) Tocmai asta era ideea, ca ne-a surprins total!

dina spunea...

Normal ca nu mi-am imaginat asta, doar ca e normal ca Lara sa faca ce vede. Marea majoritate a copiilor fac asta. Hei mamico, sa inteleg ca nici tu nu ajungi sa iei o farfurie din dulap? Da' cat de sus ai pus dulapurile?:-))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...