marți, 28 august 2012

Aventura Parc

Dacă anul trecut Lara a testat singură Aventura Parc din Brașov, vara aceasta am fost împreună la cel de lângă București. O aventură în sine a fost chiar drumul, pentru că - după ce că am pornit-o pe altă parte - când am ajuns în fine la locul cu pricina era să trecem bine mersi mai departe, atât de prost e semnalizat.
Dar încerc să nu mai fiu cârcotașă și spun că, deși ne-am dus într-o zi toridă, tot parcul e suficient de umbros încât aerul era respirabil.
Pentru că noi, adulții, am fost un pic depășiți numeric de copii, n-am testat personal traseele de escaladă, dar ei au părut încântați. Lara mi-a confirmat din nou că îi place genul acesta de experiență - a făcut nenumărate trasee fără pauză.


 



Sânziana a testat și ea echipamentele de protecție, pentru că oricum știam că e fascinată de căști și de mănuși. A vrut să încerce să meargă și pe urmele Larei, dar nu s-a putut.


Pentru cei de vârstă așa mică există o mini-grădină zoo, cu păsări și iepuri, un nisipar și un tobogan și două castele gonflabile pentru sărituri, dar niciuna dintre ele nu merită cu adevărat drumul.
Piscina n-am testat-o, pentru că nu eram echipați corespunzător și nici locurile pentru diverse sporturi - tir cu arcul, volei, baschet sau badminton.
Una peste alta, nu am fost impresionați de parc, i-am găsit multe minusuri, dar pentru partea de escaladă o să încercăm să mai mergem din când în când.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Imi pare bine sa le vad pe fete, pe Sanziana o gasesc schimbata... Stiu, a crescut.
Sper sa mai apara parcuri de genul asta si sa fie mai bune :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...